neljapäev, 21. aprill 2011

TEGUS PÄEV!
Tänasesse pühadeelsesse päeva jätkus peale õppetöö hulgaliselt teisigi tegemisi.

Alustasime oma päeva täna võõrkeelsete tervitustega, sest tegemist oli võõrkeele päevaga. Eelnevalt olid õpilased õpetajate juhendamisel õppinud selgeks võõrkeelseid laule ning igas klassis oli välja selgitatud parimad võõrkeelte tundjad nii inglise kui ka saksa keeles
Meie klassi tublimad olid
BREIT - I koht
KARL-HENDRIK II koht
LIISA III koht

reede, 15. aprill 2011

KLASSIÕHTU

Selleks, et õppida koosolemist ka väljaspool koolitunde korraldasime täna pärast tundide lõppu väikese klassi peo. Breit tõi kaasa filmi "Shrek nüüd ja igavesti", mida maiustamise vahele vaatasime. Söögi eest olid kõik väga hoolsalt muretsenud. Hanna ema oli valmistanud koogi, Marvin tõi kodust kaasa salatit, Breit saabus võileibadega, Siim-Jaak oli küpsetanud virna vahvleid, Kadi muffineid ja teised igaüks veel kõike head ja paremat. Liisa toodud õhupallid riputasime kaunistuseks üles. Taimo õde Birgit ja Ave 6.klassist tulid appi mõistatuste viktoriini korraldama. Karl-Hendrikul oli kaasas Jõgevamaad tutvustav teadmistemäng ning Hannal "Tunne Eestimaad". Lisaks sai veel mitmeid teisi mänge mängida. Pärast koristasime koos klassi ja kõik võisid rahulolevalt ning rõõmsalt koju minna. Karl-Hendrik arvas, et selline klassiõhtu võiks olla vähemalt kuus korra, selle järgi otsustades võib arvata, et meie ettevõtmine läks korda. Aitäh kõigile vanematele ja lastele, kes kaasa aitasid!
TÄNA NÄHTI KOOLIS HUNTI...

Tõepoolest nii see oli, aga see ei olnud tavaline hunt vaid PRÜGIHUNT. Meie kooli tõid selle hundi Eesti Nuku- ja Noorsooteatri näitlejad.

Tavaline hunt ajab tavalises metsas taga tavalist jänest. Nagu see aegade algusest peale on olnud. Kuid seekord läheb teisiti. Inimesed on metsa nii palju prügi tassinud, et metsaelanikel on raske ringi liikuda. Midagi on tarvis ette võtta! Nii moodustavad tarmukad
metsloomad metsa kaitseks patrulli, et vastu seista prügistajatele. Tavalisest hundist saab Prügihunt.

„Prügihunt ja Superjänes“ on nukulavastus, mis räägib kunstipärases vormis loodushoiust ja ökoloogilisest mõtlemisest. Lisaks Prügihundile ja Superjänesele tegid lavastuses ja sellele järgnevas mõttevahetuses kaasa Sipelgas Ferda, Killerkott, Roheline Punkt, Pandipakend ja Ökokratt.