kolmapäev, 30. märts 2011

MASKID VALMIS

Eesti Lastekirjanduse Keskus korraldas märtsikuus konkursi raamatutegelaste maskide valmistamiseks. Meie klassist oli maskide valmistajaid päris palju. Aitäh, tublidele meisterdajatele. Maskikonkursi võitjateks valiti KADI ja KARL-HENDRIK, nemad sõidavad 2.aprillil Tallinnasse, et osaleda seal suurel maskirongkäigul.


teisipäev, 29. märts 2011

PLANETAARIUM KOOLIS

IV õppeveerand meie koolis algas "kupli all." Tegelikult tähendab see seda, et kooli saali pandi üles mobiilne planetaarium.Kuppel diameetriga 5,5m, kõrgusega 4m ja mahutavusega umbes 25 inimest võimaldab demonstreerida mitmesuguseid kaasahaaravaid kolmemõõtmelisi programme. Programmid, mida näidati olid erinevad. Meie klass vaatas filmi "Veealune maailm". Nii mõnelgi vist süda sees võpatas kui vesi kohises ja haikalad oma hambaid välgutasid. Oli päris põnev algus uuele ja ühtlasi ka viimasele õppeveerandile.

esmaspäev, 21. märts 2011

PÄIKSELIST KEVADET KÕIGILE!


KEVADE ALGUS 21.MÄRTS KELL 1.21

pühapäev, 20. märts 2011

III ÕPPEVEERAND LÕPPENUD - ILUSAT VAHEAEGA!!!

III õppeveerand lõppes meie jaoks meeldivalt, sest rohkem kui varem oli tublisid õpilasi. Aitäh kõigile, kes oma ülesanded sellel veerandil väga hästi või hästi täitsid.

Ainult väga headele hinnetele õppisid

HANNA HANST
BREIT PROSS


Headele hinnetele õppisid

KADI KASK
LAURA LUKKEN
LIISA SANDER
MARVIN OJASALU
SIIM-JAAK SAAGO
KARL-HENDRIK KAHN


Nautige kaunist sooja kevadpäikest ja kohtumiseni uuel veerandil 28. märtsil.

reede, 18. märts 2011

TORMA KOOL 323- PALJU ÕNNE!

Täna oli meil koolis kooli sünnipäevapidu! Kuulasime oma koolikaaslase Mariliis Raua C.R.Jakobsoni kõnevõistlusel esitatud kõnet. Muusikalise kingituse tõid meile Mustvee muusikakooli õpilased. Õppealajuhataja Endla Viesemann kõneles Jakobsonist ja tema tegudest Torma kooliõpetajana ning tema olulisest panusest Eesti rahva elus.











kolmapäev, 16. märts 2011

esmaspäev, 14. märts 2011

EMAKEELEPÄEV

Emakeelepäeva puhul joonistasid lapsed ilusaid sõnu.

reede, 11. märts 2011

VASTLALIUG LAIUSEL

Meie koolil oli veel vastlaliug laskmata ja sellepärast sõitsime algklassidega täna Laiuse mäele, et igaüks saaks oma liu ikka ära lasta ja lina ikka suvel pikaks kasvaks! Hommik oli küll üpris sajune ja kahtlesime, kas üldse mäele minna, aga kohale jõudes oli sadu vaibunud ja liulaskmist ei takistanud miski. Kõigil oli lusti ja lõbu laialt.
3.KLASSIDE TEADMISTE PÄEV PALAMUSEL

10. märtsil käisid meie klassi nutikamad Palamusel jõdu katsumas oma eakaaslastega teistest maakonna koolidest. Esimeseks me ei saanud, aga viimasteks ka ei jäänud, seega võime rahul olla. Ometi tuleb siit kõrva taha panna teadmine, et järelikult on ikka veel paremini vaja õppida ja õpitu ka meelde jätta. Sellegipoolest suur aitäh vapratele võistlejatele
KADI LAURA LIISA JA KARL-HENDRIK!!!

Palamuse Gümnaasiumis seinamaal ja O.Lutsu rinnakuju

Võistluse ootel.

Kohe algab pingeline võistlus