kolmapäev, 26. mai 2010

25.MAI - MATKAPÄEV

Kuigi esmaspäev oli olnud jahe, tuuline ja pilvine, tervitas teisipäev meid ilusa päikesepaistega. Olime pidanud plaani koos 1. ja 3. klassi lastega teha väike matk koduümbruse metsas ja samas ka oma teadmisi täiendada. Koos õpetajate Katrini ja Barbaraga valmistasime lastele töölehed, mida matka käigus täita oli vaja.Abiks olid lastele "Looduse leksikonid". Samuti korjasid lapsed üles tee äärde ja loodusesse jäetud prügi, õppides samal ajal ise, et loodust tuleb hoida ja prügi tuleb viia selleks ette nähtud kohta.
Nautisime kõik kaunist kevadpäeva, õppisime tundma looduse mitmekesisust ja tundsime rõõmu kõndimisest ja jooksmisest metsaradadel.

SPORDIPÄEV

Veerandi viimane koolinädal sai meie koolis hoopis teistsuguse alguse kui tavaliselt.
Nimelt toimus valla koolide ühine spordipäev. Omavahel said mõõtu võtta kõik Sadala ja Torma Põhikooli õpilased. Hoolimata külmast tuulest ja veidi niiskest ilmast võtsid kõik lapsed spordipäevast osa. Meie klassi tublimad võistlejad olid KADI, ELERI ja SIIM- JAAK, aga tublid olid ka kõik teised, sest tähtis pole alati võit, vaid ka osavõtt. Küllap aitavad seekord saadud kogemused edaspidi veelgi paremaid tulemusi saada.

teisipäev, 18. mai 2010

PÄÄSTEAMETI ÕPPUS"TEAN TULEST"

Eile 17.mail oli algklasside õpilastel võimalus tuletada meelde kõike vajalikku selleks, kuidas käituda, siis kui on juhtunud õnnetus tulega ja kuidas sellistest õnnetustest hoiduda.

esmaspäev, 10. mai 2010

HAMMASTE TERVISHOID

Eesti keele tunnis käsitlesime raamatut "Sööbik ja Pisik". Seega rääkisime ka hammaste tervishoiust ja mida me ise saame teha selleks, et meil oleksid tugevad ja terved hambad.
Hammaste hoolduse kohta loe siit.
Lapsed joonistasid ka ise oma Sööbikuid ja Pisikuid.

LUULERAAMAT KEVADEST

Mõni aeg tagasi otsisid ja kirjutasid lapsed kevadluuletusi. Samuti joonistasid nende juurde illustratsioonidena pilte kevadest. Kokku saime päris ilusa luuleraamatu.

reede, 7. mai 2010

PÜHAPÄEVAL 9.MAIL ON EMADEPÄEV
Saabuvat emadepäeva oodates meisterdasid lapsed klassis oma emadele kaarte ja just täpselt sellised nad välja tulidki. Igaüks andis endast parima ja arvata võib, et emadele valmistab laste endi poolt meisterdatud kaart kindlasti rõõmu.

neljapäev, 6. mai 2010

FOTOMEENUTUS KEVADPEOST



Tänan kõiki meie klassi lapsi, kes hoolega olid selgeks õppinud laulmise, tantsimise või näitlemise. Aitäh, et aitasite kaasa kooli kevadpeo õnnestumisele!

Siin vaatamiseks mõned pildid, mis jääva toredat pidu meenutama.






Laulukooris laulsid Hanna, Liisa, Kadi, Eleri ja Laura




Rahvatantsus tantsisid Eleri, Liisa, Hanna, Kadi, Laura, Taimo, Rauno, Gert ja Marvin.









Line - tantsijad Laura, Kadi ja Hanna









Näitlemas koos draamaringiga OFF - Eleri






Karl - Hendrik laulis poisteansamblis




SUUR TÄNU MEIE KLASSI POOLT ÕPETAJATELE, KES PALJU VAEVA NÄGID, ET KÕIK VAJALIK SELGEKS SAAKS!

AITÄH ÕPETAJAD MARE TALVE, KATRIN RAIDMA, BARBARA LAUL JA ÜLLE SÄÄLIK!!!

teisipäev, 4. mai 2010


TÄHELEPANU!




Kooli kevadpidu on juba 06.mail
algusega kell 17 00 Torma Rahvamajas.


Ole kohal ja võta kaasa ka oma pereliikmed!